• Banner
  • Banner

Algemeen: Bijeenkomst 3 november 2015 ZZPcafé

Beste ZZP-er,

Ik weet dat je tijd kostbaar is dus laat ik direct tot de kern komen.

Wij, ZZPcafé Horst aan de Maas, hebben het initiatief genomen om een netwerkplatform op te zetten voor de ZZP-er in deze regio. Het doel hiervan is om 3 keer per jaar binnen een informele sfeer contact te leggen, informatie uit te wisselen, kennis te vergaren en het netwerk te vergroten.

Op dinsdag 3 november starten we met onze 1e bijeenkomst bij De Meulenwiek in Meterik, om 19.00 uur.

De spreker van deze avond is Johan van der Put, de beste business coach van Europa. Johan werkt wereldwijd samen met Fortune 500 bedrijven, CEO’s, bedrijfseigenaren, engineers, vastgoed professionals, consultants en topsporters.

Johan verklaart tijdens dit event waarom ondernemers vaak niet bereiken wat écht belangrijk is voor hen. Vervolgens laat hij je zien hoe patronen te doorbreken en nieuwe patronen aan te nemen, waardoor succes, rust en ruimte een simpel gevolg zijn.

Ben jij iemand die bijzonder toegewijd is en ben je klaar om te kiezen voor krachtigere resultaten in je zakelijke en persoonlijke leven? Dan is dit event een unieke kans om kennis te maken met de Straight-Line Coaching methodologie.

Straight-Line Coaching wordt wereldwijd erkend als de meest effectieve manier, om problemen op te lossen in business en direct resultaat te creëren.

Op onze site staat een video fragment van zijn lezing.

Aanmelden kan via:Klik hier voor aanmelden

Bij vragen ben je altijd welkom om contact op te nemen

Vriendelijke groet,

ZZP Horst aan de Maas

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de ZZP'er met de onderstaande formulier!

Om een bericht te kunnen sturen dient u ingelogd te zijn.